EștiSuperbă.ro

10 modalități prin care îți poți albi dinții în mod natural

toată lumea visează să aibă un zâmbet perfect ca la Hollywood. Cu toate acestea, nu toată lumea își poate permite să meargă la medicul dentist pentru a avea dinții albi. De aceea, mai jos vei găsi 10 modalități super eficiente prin care îți poți albi dinții în mod natural acasă fără a vă distruge smalțul. Iată care sunt acestea:

1. Cărbunele activ: Cărbunele activ este una dintre cele mai ușoare și mai ieftine metode de albire a dinților. Pisați o tabletă de cărbune activ până obțineți o pudră. Umeziți puțin periuța de dinți și apoi băgați-o în pudra de cărbune activ. Spălați-vă apoi în mod normal pe dinți.

2. Lapte praf și pastă de dinți: Laptele praf va ajută să vă faceți dinții ca niște perle albe și să-i păstrați sănătoși. Puneți pastă de dinți pe periuță, adăugați un pic de lapte praf deasupra ei și periați dinții.

3. Bicarbonat de sodiu și suc de lămâie: Puneți puțin bicarbonat de sodiu pe periuța de dinți și adăugați câteva picături de suc de lămâie peste el pentru a vă face dinții strălucitori. Este recomandat să utilizați această procedură doar o dată pe săptămână.

4. Peroxid de hidrogen: Înainte de a utiliza peroxidul de hidrogen, asigurați-vă că dinții voștri nu sunt sensibili. Dacă totul este bine, îmbibați pur și simplu o dischetă de bumbac în peroxid și frecați ușor dinții. Cu toate acestea, această tehnică de albire nu este recomandată pentru utilizarea frecventă, deoarece dinții voștri vor deveni sensibili.

5. Praf de copt și suc de lămâie: O linguriță de praf de copt și o linguriță de suc de lămâie proaspăt stors va face minuni în doar 2 minute. Nu țineți acest amestec pe dinți mai mult de 2 minute.

6. Sare de mare, suc de lămâie și pastă de dinți: Se amestecă o jumătate de linguriță de sare de mare și suc de lămâie proaspăt stors, cu o cantitate mică de pastă de dinți într-un castron. Aplicați amestecul pe dinți și lăsați-l timp de un minut, înainte de a clăti bine gura.

7. Suc de lămâie și apă: Un amestec de părți egale de suc de lămâie și apă vă va ajuta să restabiliți albul dinților și să dezinfectați complet cavitatea bucală.

8. Oțet de mere și apă: Se diluează o jumătate de linguriță de oțet de cidru de mere într-un pahar de apă. Clătiți-vă gura cu această soluție în fiecare dimineață înainte de a vă spălați dinții.

9. Căpșunele: Luați o căpșună coaptă și pisați-o cu o lingură. Periați-vă dinții cu această pastă pentru câteva minute pentru a scăpa de petele galbene.

10. Pastă de dinți, sare, bicarbonat de sodiu și suc de lămâie: Se amestecă o lingură de pastă de dinți, un vârf de sare, bicarbonat de sodiu și 4-5 picături de suc de lămâie într-un castron. Periați dinții cu acest amestec timp de 4-5 minute. Veți vedea diferența după o singură utilizare. Utilizați această metodă o dată la 2 luni.